JUMS REIKĖS:
ėrienos mentės
kaklo ar galinio kumpio
druskos
juodųjų pipirų
česnako
alyvuogių aliejaus
graikiško jogurto
maskarponės sūrio
svogūnų laiškų
salotos lapų
BBQ padažo
bandelių burgeriams
MARINATAS:
išspauskite česnaką, įdėkite druskos, pipirų, įpilkite į dubenį alyvuogių aliejaus. Viską gerai sumaišykite ir ištrinkite mėsą. Uždenkite ją ir 12 valandų laikykite šaltai.
Į 150 laipsnių įkaitintą orkaitę sudėkite kepimo maiše esančią marinuotą mėsą, ir kepkite 4 valandas. Iškeptą mėsą nuimkite nuo kaulo ir šakutėmis ją suplėšykite.
PADAŽAS:
į indą įdėkite graikišką jogurtą, maskarponės sūrį, druskos, pipirų, smulkinto česnako bei svogūno laiškų Viską gerai išmaišykite.
Plėšytą mėsą sudėkite į keptuvę, šiek tiek įpilkite BBQ padažo ir viską išmaišius pakepinkite, kol viskas sušils. Keptuvėje pašildykite bandeles. po to viską sluoksniuokite. Ant bandelės dėkite salotas, mėsą, pilkite padažą ir užvožkite bandele.